Pages

Segmen 2 : Bloglist June

hai smua..ary ney jumaat jom rmai2 ptong kuku yew hiihi..yg kaum adam 2 g smyang jumaat taw nnty..sblom 2 jom kta join segmen ney dlu k..tarikh tamat 1 jun 2012 k..nk join klik banner taw..
saya nk tag dkat : minah ney , minah ney n minah ney huuhhuu..
slamt bersegmen yew rmai2 kta mriahkan..

9 comments:

  1. salam dik.wah..dah rajin bersegmen.bagus2.teruskan usaha. =)

    ReplyDelete
  2. salam, sis dijemput untuk join segmen http://fixahearts.blogspot.com/2012/05/contest-school-holiday.html
    harap sis atiey sudi untuk menyertai GA tersebut! ?:D

    ReplyDelete
  3. Hye :)
    Thnxx sbb sudi singgah dan join
    segmen ama yg tak seberapa tu :)
    TQ TQ :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

    ReplyDelete
  5. yuhoo ~!
    senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
    thnxx pada mereka yang sudi join :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah dan dah lama follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  7. salam .. singgah dr segmen yg sama .. :) dan saya dah follow sekali ..

    ReplyDelete